Lotje-Dekker-700x1050.jpg

Lotje Dekker (1986)
Met een prachtige wereld aan mijn voeten kan ik niet anders dan er zoveel mogelijk van willen ervaren. De afgelopen jaren bracht ik tijd door met werken, studeren en lesgeven in Belize, Bonaire, Thailand, India, Spanje, Turkije, Marokko, Italië en Griekenland… om ook altijd weer terug te komen in Nederland. Want een goed deel van het plezier zit in het thuiskomen en keer op keer beseffen dat je overal en altijd kunt verbinden met ontdekken, leren, geven en ontvangen. Yoga en Reiki helpen me om dagelijks de avontuurlijkste reizen te beleven, waar ik ook ben. Lesgeven, delen met anderen, werkt als de wind in mijn zeilen. 

 

Een hechte en bijzondere samenwerking heb ik in de afgelopen tijd opgebouwd met onder meer deze inspirerende mensen. 

IMG_0368.jpg

 

 

Neel Schmidt (1982)
Onze gezamenlijke liefde voor Reiki heeft ervoor gezorgd dat Neel en ik een onafscheidelijk tweetal zijn geworden. In de afgelopen jaren ontwikkelden we samen lessen, cursussen en programma's op het gebied van Yoga, Reiki, Massage en Voeding. De vaste basis van waaruit we werken is onze fijne, eigen plek Studio Take Five, in Amsterdam. Neel is tevens specialist in Kinder- & Familieyoga en oprichter van het bijbehorende Yoga Leentje.  

suus+op+knie.jpg

 

Suus De Jong (1972)
Suus ken ik niet anders dan in, op of bij het water! Gedurende het jaar verlaat ze geregeld haar Amsterdamse woonboot om zich elders tegoed te doen aan de elementen. Zon, water, wind en uiteraard ook het land geven haar de energie om telkens verrassende lessen te geven. Ze brengt yoga op een nuchtere manier en laat je zien hoe je een bewuste levenshouding combineert met lef, plezier, genieten, vallen en daar geen last van hebben. Voor Lot Of Life is Suus de vaste yogadocent tijdens de Yoga & Wintersport weken.