Reviews

In de Yoga & Reiki week ben ik helemaal tot rust gekomen & verwend, op een manier die ik nooit eerder heb meegemaakt. Laag voor laag werden er omhulsels van mij afgepeld. Indrukwekkend wat er gebeurde. Heel bijzonder om te merken wat natuur, goed eten, veel slapen, rust, een liefdevol programma en fijne mensen kunnen doen in een week. Lotje & Neel doen iets heel moois in zo'n week, totaal ongedwongen en het effect dringt diep binnen en laat een mega fijn gevoel achter. 

Een ervaring als nooit tevoren die ik werkelijk iedereen toewens. Carolien


Een geweldige plek, een prachtig huis, een feest om te zijn! Ik heb genoten van alle maaltijden! Wat een heerlijk en eerlijk eten. Ik ben er erg door geïnspireerd en eet nu thuis ontbijt en lunch zoveel mogelijk op deze wijze. Wat betreft het diner, dat kookte ik al veel meer in deze trant, maar ontbijt en lunch waren echt een eyeopener voor mij. Steeds bijzonder en heel goed gedoseerd. Wat een lieverds zijn jullie! Ik heb zo van jullie genoten en heel veel geleerd. Zo zorgzaam, attent, met een luisterend oor en toch duidelijk over wat ons wel en niet te doen stond, zonder dwingend te zijn. Heel mooi om te zien hoe jullie deze week begeleid hebben en aandacht hadden voor de verschillende persoonlijkheden. Bovendien heel deskundig als yogadocenten en reikimasters. TOPPERS!!! Cilia


Lieve Lotje, Suus, Ronald en Ingmar (en natuurlijk Meysam, Poppy, de ouders van Ronald en de katten)

Met enige scepsis begon ik aan deze week. Wel het gevoel dat het goed voor me zou zijn maar elke dag yoga… Maar jullie hebben het een fantastische ervaring gemaakt. Voor alles werd gezorgd, we hoefden echt niets te doen, alleen maar genieten van alle liefde die jullie vol over ons heen stortten. Dat ‘all-inclusive’ gevoel had ik niet verwacht en dan bedoel ik natuurlijk niet zo’n resort met een armbandje ☺

Ik heb genoten van de verhalen van Ronald, zo duidelijk genietend van alles wat hier te beleven is. Lotje die ons keer op keer verraste met heerlijk eten en daarnaast altijd op het juiste moment me even aandacht gaf, bijzonder. Suus die helemaal gaat stralen als ze met yoga bezig is en altijd voor je klaarstaat om het iets makkelijker voor je te maken. Ingmar als rots in de branding, met name op de skipiste, maar ook met gesprekken die ergens over gaan. 

Jullie zijn bijzondere mensen, wat fijn om jullie tegen te komen. 

Dikke knuffel van Willeke


Lieve Suus, Lot, Tim & Ronald,

Ik wist niet dat het kon; je zo rustig en relaxed voelen. En daar waren maar een paar dagen voor nodig om de razernij in mij tot stilstand te brengen. Jullie constante zorg, het gevoel zo welkom te zijn is uniek. Mijn eerste kennismaking met yoga smaakt, dankzij Suus, naar meer. Emmers met tranen heb ik tijdens de yogasessies vergoten Suus, wat fijn was dat eigenlijk. Wat mij betreft staat jullie concept als een huis. En dat komt allemaal uit jullie zelf voort.

Voor mij was afgelopen week bijna life changing en een nieuwe traditie is geboren. Hopelijk tot een volgende keer.

Liefs, Marieke


Geluksmomentjes

•    Een grote glimlach op de luchthaven
•    De zon in je nek met een welkomstdrankje in je hand
•    Wakker worden met de geur van vers brood
•    Een huge badlaken
•    Echte koffie
•    Iemand die je in de mist feilloos bij de juiste lift brengt
•    Een knorrende pluizenbol op je schoot
•    Zinken in de massagetafel en het gevoel hebben dat je op wereldreis bent geweest
•    Warme appeltaart in een weckpot!
•    Het geknetter van een haardvuur terwijl je in de omlaag kijkende hond staat
•    Geur van lavendel bij het kampvuur
•    Pizza’s!
•    Blote voeten op een warme vloer
•    Vals fluitende mannen in de keuken
•    Een schaterlach van een peuter van drie turven hoog
•    Een blauwe maan die zich toch nog drie seconden laat zien
•    Een warme deken om je koude voeten
•    Ochtendmist onderweg naar de yogaruimte
•    Een potje poolen na de wijnproeverij en denken dat je nog op de skills van 25 jaar terug kan vertrouwen ;)
•    Eindeloze gastvrijheid
•    De bergen op zn kop zien
•    Grote bochten op de Turra
•    De trots zien van wat er allemaal is opgebouwd
•    Een badjas op de verwarming
•    Sleeplift in de mist en dan plotseling in de zon terecht komen
•    Dansen en zingen met een bombardino
•    Niet bedenken wat je wilt doen vandaag maar hoe je je wilt voelen!

Lieve Lotje, Ronald, Suus en Ingmar. Dank dat ik al deze geluksmomentjes heb mogen meemaken. Het was één grote verwennerij. 

Veel liefs, xxx [anoniem]


Lieve Lotje, Suus, Ronald, Ingmar,

Woorden schieten tekort. Wat een luxe, verwennerij, heerlijk eten, (klein beetje) wijn en ga zo maar door! Errug fijn geskied, heerlijk geyogaat (?) en nog zo wat. Onvergetelijk was het zeker, dat is misschien het beste woord. Ik heb mij zeer thuis gevoeld in het huis en tijdens de yoga. Een hele bijzondere week dus met een grote groep fijne mensen. Ik hoop jullie zeker nog een keer te zien in het betoverende Piemonte, op de fiets, op de ski’s of in het zwembad. 

Veel groeten, knuffels en liefs (niet voor de mannen!)

Iskander Haverkate


Lieve Lotje, Ronald, Ingmar en Suus,

Het was een geweldige week met letterlijk en figuurlijk heel veel warmte, gastvrijheid, kennis en kunde van jullie allen. Het vele werk achter de schermen maakte dit voor mij tot een perfecte yoga en langlauf week. De verrassingen en de puntjes op de I waren talloos. Ga vooral door op deze weg die jullie zijn ingeslagen!

Anne-Marie Dekker


Lieve Suus, Lotje & Ronald en Ingmar,

Wat een ultiem vakantiegevoel had ik hier de afgelopen week! Dat was wat ik graag wilde voelen (en niet wat ik wilde doen ;) dank voor die mooie introductiezin Suus!)
Wat hebben jullie het hier goed voor elkaar. Het begint al met de leuke mailtjes als je nog thuis bent en het wordt alleen maar beter als je hier aankomt en een hele week verblijft. De heerlijke en afwisselende yogalessen in de prachtige ruimte met open haard, of, uniek, in de sneeuw! De ontspannende massages op maandag; dank lieve Suus, het was zaaalig. Alle leuke, enthousiaste verhalen over de mooie mensen en bijzondere plekken in deze streek, de tips voor de adresjes om te bezoeken. Het overheerlijke eten wat met zoveel liefde en aandacht wordt gemaakt. Je kunt niet opstaan of thuiskomen of het huis geurt naar weer nieuwe verrassingen. En dat gaat natuurlijk vergezeld met lekkere wijnen en dito verhalen over vrijgezelle wijnmakers die we nu jammer genoeg toch niet hebben ontmoet ☺ De ritten naar de piste waren superfijn (niet zelf rijden, joepie) en gaven ons de kans om uitgebreid te kletsen met Ingmar over “de waarheid die niet bestaat”. De lege pistes, prachtige vergezichten, lekkere lunches, ietwat mistige afdalingen en hartverwarmende capu’s maakten het helemaal af. Het was een topweek dankzij jullie liefde en energie die jullie erin hebben gestopt, en zooo leuk om dat samen met mijn zus te beleven! Dank jullie wel, of beter, grazie mille!

Kusjes! [anoniem]


Lieve Lotje, Suus, Ronald en Ingmar
Dank jullie wel voor een heerlijke week! Ik had er veel zin in en alles waar ik op hoopte is meer dan uitgekomen. Deze week heeft al mijn verwachtingen overtroffen. Jullie hebben een enorme verwenweek gecreëerd waarin niks te gek was, waarin de sfeer enorm warm was en ik me enorm welkom heb gevoeld. De haarden, de kaarsen, de wijn, het heerlijke eten en alle liefde die jullie uitstralen. De openheid en nieuwsgierigheid die naast deze fijne plek ook zoveel mooie verhalen geeft ga ik zeker meenemen en vaak aan denken en proberen iets van over te nemen. Ik heb zelfs gejodeld tijdens het skiën en dat had ik echt nooit gedacht. Nogmaals heel veel dank voor een prachtige, fijne week met heerlijke yoga en skiën maar nog zoveel meer! Ik kom heel graag nog een keer terug. 

XX Mirjam


Lieve Lotje, Suus, Ronald, Tim, Pasha, Meysam, dieren en medereizigers,

Dank voor deze heerlijke week!! Het was een ware reis. Over land van NL naar Italië, van Utrecht naar Mombarcaro. De prachtige wegen en vergezichten, dorpjes met greppels, honden, kleurtjes, verstopte conservatoriumleeringen, gesloten chocoladetentjes maar geopende, schattige cafeetjes, langs hazelnootfarms, geit-en schapenkaasmakerij en marktjes met leuke verkopers, winkeltjes net nog open voor sluitingstijd op internationale vrouwendag. De gastvrijheid, de accordeon, ballenbak, acroyoga en allerhande geweldige verhalen en ontmoetingen. En natuurlijk het heerlijke skiën met echte Italiaanse skileraren, ontelbare keren vallen en weer opstaan. De ontspannende en inspannende yogalessen met yin & yang, inspirerende teksten en warme begeleiding. En ‘mijn’ hoofdstand, yeah! Het overheerlijke eten elke dag. Ik kan zo nog wel even doorgaan… De supersurprise avond bij het kampvuur, Bruna, wandelen met Poppy die toch geen zin meer had, het prachtige weer, de knorrende katten en de heerlijke slaapzak voor die laatste zonnestralen. Het was echt heerlijk, een echte reis waarbij ik van iedereen heb geleerd en genoten. Dank:
* Lotje voor je heerlijke eten & zachtheid
* Suus voor de fijne yoga & begeleiding op de piste
* Ronald voor je prachtige verhalen & gegiechel
* Tim voor je zachtheid & rijkunsten
* Pasha voor je gezellige geluidjes
* Meysam voor het spelen met de bal en het boekje
* Poppy voor de (korte) wandeling
* Katten voor het knuffelen
* Jane voor je originaliteit & humor
* Christele voor je kracht & vrouwelijkheid

Het was geweldig! Merci. Josefien


Zeldzaam mooi huis, waanzinnige kunstcollectie. De liefde én warmte (grote woorden, dito daden) van de vrouwen Suus en Lotje, de lol van Ronald… DANK!

Dikke zoenen, Jane Stroink


Dankzij de liefde, zorg, goeie gesprekken… voelde ik me thuis deze week. Het is een huis waar, door yoga en skiën, jij maximaal kunt ontspannen en genieten. In mijn ‘proces’ was dit het ultieme gevoel: totaal ontspannen maar ook zo blij en gelukkig met mezelf. Het zijn niet genoeg woorden om jullie te bedanken (mijn glimlach bij de apple crumble, havermout, pizza… waren een klein teken ;-) ) Dus ik zeg gewoon; merci

Christèle


Lieve Lot, Suus, Tim en Ronald,

Mijn grote verwenweek is super geslaagd en zelfs meer dan dat!! Jullie zorg, aandacht, liefde, deskundigheid op vele ‘gebieden’ heeft mijn week veel gebracht om thuis weer mee verder te gaan. De combinatie van yoga en skiën is helemaal top, maar natuurlijk ook het huis, eten en drinken, gezelligheid, sfeer etc. Ik heb mij vanaf moment 1 zeer welkom gevoeld. Ik ben jullie dankbaar wat ik allemaal heb mogen ontvangen. De combi met ‘de plek’ in dit gedeelte van Italië was helemaal nieuw. Ik ben er erg blij van geworden. Ik wens jullie heel veel succes met dit mooie concept en met nog alle nieuwe concepten die zeker gaan komen. Hartelijk dank voor alles.

Lieve groeten en wie weet tot…

Ada

PS Suus, super dat ik zo mocht skiën met jou.


Lieve Lotje, Ronald, Tim, Suus en Pasha,

Wat een waanzinnig heerlijke week heb ik bij jullie gehad! Van de drukte in de rust en gezelligheid. Alle componenten waren deze week aanwezig! Ik ben dankbaar dat ik een weekje samen met jullie heb mogen zijn, mogen leven en heb daar mooie inzichten uit gehaald! Ik wens voor jullie dat dit concept een groot succes mag worden!

Bedankt voor alles, Rimke