Reviews

Yoga & Reiki Reviews

In de Yoga & Reiki week ben ik helemaal tot rust gekomen & verwend, op een manier die ik nooit eerder heb meegemaakt. Laag voor laag werden er omhulsels van mij afgepeld. Indrukwekkend wat er gebeurde. Heel bijzonder om te merken wat natuur, goed eten, veel slapen, rust, een liefdevol programma en fijne mensen kunnen doen in een week. Lotje & Neel doen iets heel moois in zo'n week, totaal ongedwongen en het effect dringt diep binnen en laat een mega fijn gevoel achter. Een ervaring als nooit tevoren die ik werkelijk iedereen toewens.
Carolien


Een geweldige plek, een prachtig huis, een feest om te zijn! Ik heb genoten van alle maaltijden! Wat een heerlijk en eerlijk eten. Ik ben er erg door geïnspireerd en eet nu thuis ontbijt en lunch zoveel mogelijk op deze wijze. Wat betreft het diner, dat kookte ik al veel meer in deze trant, maar ontbijt en lunch waren echt een eyeopener voor mij. Steeds bijzonder en heel goed gedoseerd. Wat een lieverds zijn jullie! Ik heb zo van jullie genoten en heel veel geleerd. Zo zorgzaam, attent, met een luisterend oor en toch duidelijk over wat ons wel en niet te doen stond, zonder dwingend te zijn. Heel mooi om te zien hoe jullie deze week begeleid hebben en aandacht hadden voor de verschillende persoonlijkheden. Bovendien heel deskundig als yogadocenten en reikimasters. TOPPERS!!!
Cilia

In woorden vatten hoe ik de yoga & reiki week in Italië heb ervaren is bijna niet te doen. Alles wat Neel & Lotje aanbieden (de yogalessen, het heerlijke eten, de gesprekken, de reiki, de activiteiten) doen ze met ongelooflijk veel zorg, aandacht, enthousiasme & liefde. Ik vond het heerlijk om me daar in onder te dompelen, voor open te stellen en keihard van te genieten. Dat voelde allemaal al als een enorm en bijzonder cadeau aan mijzelf! Maar ondertussen kwam ik hierdoor ook nog eens heel dicht bij mijzelf en mijn gevoel (want je wordt volledig ontzorgt en hoeft je niet druk te maken om praktische zaken als: “wat gaan we eten”, “wat gaan we doen”, “waar gaan we naartoe”), en realiseerde ik me (opnieuw) wat ik ECHT belangrijk vind in mijn leven. En dit dan ook allemaal nog eens op zo’n prachtige plek! De uitzichten, de kleuren, de heldere lucht, het huis, de omgeving: zo mooi!!
Anne

Dank voor een fantastische en ontzettend fijne en mooie week. Voor de heerlijke lessen, inzichten, het delen van jullie plek(ken), het heerlijke eten, de ervaringen die jullie me lieten voelen, alles: het geheel. Heel fijn om te zien dat jullie de wereld een beetje mooier/beter maken!
Veel liefs en dikke knuffels. Liselotte