Yoga & Zee op Poros

een heerlijk vooruitzicht voor net na de zomermaanden... een yogavakantie op het griekse eiland poros! een heerlijke week buitenleven, mediterraan eten, fijne dorpjes, bossen én zee! en in de yogalessen natuurlijk veel aandacht voor jou! ga je met me mee?

1 - 8 september 2018

 

Yoga & Wintersport Italië

een unieke ervaring waarbij je wintersport combineert met yoga, meditatie en massage. deze week verblijf je in het mooie villa vignotti; temidden van kleine italiaanse dorpjes, volop natuur en met zicht op de alpen. de innerlijke mens geniet van de smakelijke italiaanse keuken waarin het allemaal draait om verse, lokale producten van de beste kwaliteit. je volgt naar wens meerdere yogalessen per dag, zowel in de eigen yogaruimte aan huis als in de sneeuw!

 

Yoga & Werkplek Italië

villa vignotti is open voor de werkende mens! de welbekende cowork krijgt daarmee een buitenlandse overnight variant. tijdelijk wonen, werken en je tegoed doen aan natuur, yoga en de italiaanse keuken. voor een ieder die vrij is om te werken waar hij of zij wil. Deze plek heeft alles om GEÏNSPIREERD, productief te zijn!

voor meer info en prijzen neem je contact op met lotje@lotoflife.nl

yoga op poros
1069828_10151923606956976_1613089177_n.jpg
yoga retreat italic