Back to All Events

Yoga & Reiki Italië


Komend najaar verzorgen Lotje en Neel een magische Yoga & Reiki Week in de Piemonte, Italië. Een week voor jezelf waarin het werken met en ervaren van levensenergie centraal staat. Als ervaren Reiki Masters delen we graag onze kennis  en kunde met jou. Door middel van krachtige yogalessen en workshops, rust, zijn, natuur, massage, Reiki, vegetarisch eten, prachtige wandelingen en een inspirerend huis verbinden we met al wat ons welzijn wil voeden, verblijden, ondersteunen. Daardoor ga je opgeladen en geïnspireerd naar huis én neem je voldoende oefening met je mee om jezelf op die manier te blijven verzorgen! 

Ga je mee?

Wanneer?
We ontvangen je op zondagmiddag 21 oktober en starten om 15:00 uur. We zwaaien je uit op zaterdag 27 oktober om 11:00 uur.

Waar?
Villa Vignotti in Mombarcaro, Piemonte. Een prachtig huis met sfeervolle, luxe kamers, zicht op de Alpen en veel eigen grond. Op het land staan fruitbomen, wijngaarden en er is een moestuin. Bij het huis is een yoga shala en een zoutwater zwembad.

Wat kan ik verwachten?
Deze week is geschikt voor iedereen die verder wil leren verbinden met de kracht van levensenergie. Verbonden zijn we al... want we leven! Maar in dit programma ga je ervaren op welke manier energiewerk, in de vorm van onder meer yoga, Reiki, massage en meditatie, kunnen zorgen voor meer vitaliteit, balans en liefde in je dagelijks leven. In een toegankelijke, heldere en toepasbare stijl geven we je les waarbij er alle ruimte is om te integreren wat bij jou past.

Het programma ziet er globaal als volgt uit:

 • Zondag: dag van aankomst met opening, yoga, inzichtmeditatie en ’s avonds een wandeling.
 • Maandag: een rustige dag met tijd om aan te komen en te genieten van het huis en omliggende natuur. In de ochtend een yoga en ademsessie en in de middag een workshop op een krachtige plek in de buitenlucht met aansluitend een yogales.
 • Dinsdag: In de ochtend een voorbereidende yogales met aansluitend een Reiki & Massageworkshop. In de middag een workshop op een krachtige plek in de buitenlucht met aansluitend een yogales.
 • Woensdag: start met een stiltewandeling en yoga in de buitenlucht. Mogelijkheid tot het ontvangen van een persoonlijke sessie met Lotje en/of Neel. In de avond een Volle Maan yoga en meditatiesessie.
 • Donderdag: een vrije dag met in de ochtend en middag een yogales, mogelijkheid tot het ontvangen van een persoonlijke sessie met Lotje en/of Neel en vanaf de namiddag een gezamenlijke Italiaanse kookworkshop aan huis. Voorafgaand kun je helpen bij het verzamelen van de ingrediënten bij lokale leveranciers, boeren en marktjes en daarbij de levensenergie van verschillende producten waarnemen! 
 • Vrijdag: Een hele dag in de natuur waarbij we op verschillende locaties gaan werken en leren. Mogelijke onderwerpen die aan bod komen vind je hieronder. 
 • Zaterdag: dag van vertrek met in de ochtend een afrondende sessie. Na het ontbijt nemen we afscheid van elkaar.

Het inhoudelijke programma wordt afgestemd op de deelnemers. We bieden voor iedereen inspirerende, opbouwende lessen en workshops. Te denken valt aan de onderwerpen:

 • Energie waarnemen in de natuur - bodem, bomen, bloemen
 • De aarde helen
 • Pendelen
 • Gronden
 • Werken met Bach bloesems
 • De toekomst aantrekken
 • Reiki voor dieren
 • Levensenergie in voeding
 • Reiki beoefening op zelf en anderen
 • Energie in huis

Kamers en prijzen
In elke week is plek voor maximaal 12 deelnemers. De kamers zijn allemaal voorzien van luxe bedden en een eigen badkamer met toilet. Je kunt er alleen verblijven, met zijn tweeën of eventueel met zijn drieën. Er zijn verschillende prijzen, afhankelijk van je keuze:

 • Kamer voor jezelf met tweepersoonsbed: € 1295 
 • Kamer delen met keus voor het delen van een tweepersoonsbed: € 845 pp
 • Kamer delen met keus voor los tweepersoonsbed voor jezelf: € 995 pp
 • Kamer delen met keus voor een los eenpersoonsbed € 895 pp

Wanneer je je alleen inschrijft en een kamer deelt zorgen we altijd voor iemand van gelijke sekse. Bekijk hier afbeeldingen van de kamers. 

Boek je vóór 15 juli 2018 dan ontvang je 75 euro vroegboekkorting

Verder inclusief
Al het fijns in deze week zoals dagelijkse yogalessen, aanvullende workshops en tripjes, vegetarische maaltijden (ontbijt, lunch, diner) en een Italiaanse kookworkshop.

En exclusief
Vliegticket, reis en –annuleringsverzekering, transfer naar de plek in de bergen en aanvullende behandelingen. Goed om te weten

 • Het wordt een mooie, gedragen, liefdevolle week. 
 • Je deelt tijdens deze week een kamer. Als je samen inschrijft, delen we je natuurlijk samen op een kamer in. Op één kamer komen maximaal drie personen te slapen. Als stel heb je een kamer voor jullie zelf.
 • Door de enorme grond rondom het huis is er altijd een rustig plekje te vinden voor zoveel privacy als je wilt. 
 • Het eten is geheel vegetarisch en wordt ten alle tijden met liefde bereidt. 
 • Gezien het krachtige programma, wordt wijn of andersoortige alcohol niet aangeraden. Het staat je echter helemaal vrij om te genieten van de heerlijke wijn die hier volop wordt verbouwd. Kies er dan voor om aansluitende workshops die dag niet deel te nemen.
 • Er is plek voor maximaal 12 persoon. Dus ook hier in Italië gaat liefde en aandacht voor alles. We ontvangen graag een mooie groep mensen.

Vervoer
Je kunt vliegen op de luchthavens van Genua, Turijn, Milaan en Nice waarbij Genua de kortste route is. Je vlucht duurt in dat geval nog geen twee uur en je rijd vanaf daar in een uur naar het huis. In Italië kun je voor goede prijzen een auto huren. Natuurlijk kun je ook met eigen auto vanuit Nederland komen rijden. Afhankelijk van je vertreklocatie en eventuele pauzes rijd je in 10-15 uur naar Villa Vignotti. Ter alternatief bieden we een transferpakket aan. Wij regelen dan je vervoer van en naar het vliegveld en daarbij ben je dan ook voorzien in het vervoer naar de door ons georganiseerde uitstapjes. Je bent dan wel gebonden aan door ons geadviseerde vluchten voor de betreffende week. Kosten voor een transferpakket zijn afhankelijk van het aantal personen dat hier gebruik van maakt. Informeer gerust!

Earlier Event: September 1
Yoga en zeevakantie op Poros
Later Event: December 16
Mindful Wintersport December 2018