Het is een geweldig gegeven dat er in de afgelopen jaren zoveel mensen hebben deelgenomen aan onze Reiki opleiding, dan wel behandelingen hebben ontvangen. Regelmatig krijgen we prachtige reacties over wat Reiki heeft gebracht, hoe het inspireert en heelt. Andere keren vernemen we dat het lastig is om Reiki regelmatig te blijven beoefenen. In de directe omgeving zijn er bijvoorbeeld weinig anderen die ermee werken, het ontbreekt aan zelfvertrouwen of er zijn andere drempels die ervoor gezorgd hebben dat een en ander onder het stof is geraakt. Hoe het voor jou ook is; wij bieden je graag gelegenheid om naar onze Reiki Middag in de studio te komen. Het is een mogelijkheid om te oefenen, jezelf verder te ontwikkelen, antwoorden te krijgen, je tegoed te doen aan Reiki, te inspireren en nieuwe inspiratie te vinden!

We starten de middag met het beantwoorden van vragen en het bespreken van ervaringen. Als je een vraag hebt of een onderwerp waar je meer van wilt weten dan laat je dat bij je inschrijving weten. Wij kunnen er dan voor zorgen dat we gericht aan de slag kunnen en alles aan bod komt. 

Vervolgens maken we met een geleide meditatie de overgang naar het ervaren. Daarin staat een specifiek verdiepend thema centraal. De meditatie helpt je verbinden met die kwaliteiten die bijdragen aan het behandelen en jouw groei daarin. 

Tot slot gaan we oefenen. In twee rondes ontvang je eenmaal en geef je een keer. Lotje en Neel zijn er om te ondersteunen en mee te kijken waar wenselijk.

Goed om te weten: ook wanneer je niet bij ons je opleiding hebt gevolgd ben je welkom! Neem ook gerust anderen mee. 

Zaterdag 29 september 2018
15:00 - 18:00 uur
€ 20 per persoon

 
As ancient as the Universe and as fresh as today, Reiki is itself
— Unknown