Reiki I

Anders dan sommige mensen denken is het werken met energie niet paranormaal. Iedereen heeft toegang tot de universele energie, anders zou je niet leven! We zijn alleen vergeten hoe we het gericht kunnen inzetten ten behoeve van ons welzijn. Zonde dus! Tijdens de Reiki I cursus leer je gebruik te maken van Reiki en wordt jouw verbinding hersteld door middel van de Reiki initiatie. De nadruk tijdens deze eerste stap is om Reiki te leren gebruiken voor jezelf en je naasten. We besteden aandacht aan zowel theorie als praktijk, chakra leer, meditatie en yoga. De eerste Reiki graad behaal je in een weekend. Het programma loopt van vrijdagavond tot zondag namiddag.

Reiki behandeling

Waarom kiezen voor deze Reiki opleiding?

  • Deze cursus wordt gegeven in samenwerking met Neel Schmidt van Elemental Flow. Lotje en Neel zijn beide ervaren en toegewijde Reiki & Yoga docenten. Samen verzorgen ze een rijke cursus in de fijne studio van Neel in Amsterdam. 
  • Naast de lessen in Reiki neem je deel aan 4 yogalessen en meditaties die gekoppeld zijn aan de Reiki & chakra leer. Dit werkt versterkend op het uiteindelijke resultaat.
  • De begeleiding op je Reiki pad houdt niet op na dit weekend. Naast de weekend cursus organiseren we verschillende terug kom dagen, themalessen en Reiki shares voor onze studenten. 
Reiki behandeling

De kosten voor deze Reiki I cursus bedragen € 240 per persoon. Dit is inclusief alle lessen, initiatie, cursusmateriaal, yogalessen, meditaties, wandeling, een heerlijke en gezonde maaltijd per dag, thee, gezonde snacks en begeleiding door Lotje Dekker (Lot Of Life) en Neel Schmidt (Elemental Flow). Vooraf ontvang je uitgebreide informatie over hoe je je optimaal kunt voorbereiden. 

Weekend data
11-13 mei 2018 (VOL)
5-7 oktober 2018

Tijden
Vrijdag 14:00 - 18:15 uur
Zaterdag 09:00 - 17:00 uur
Zondag 09:00 - 16:30 uur

Voel je vrij om even te bellen via 0623852429 wanneer je vragen hebt over tijden, beschikbaarheid of twijfels op welk vlak dan ook; we helpen je graag verder!

 De Reiki opleiding vindt plaats in  Studio Take Five  in Amsterdam

De Reiki opleiding vindt plaats in Studio Take Five in Amsterdam

“Mij heeft het ongelofelijk goed gedaan. Momenteel voel ik me geduldiger, sterker, zachter. Vreemd dat het pas 3 weken geleden is. Ik heb inmiddels al op zoveel vrienden en familie geoefend en er zelf ook zoveel profijt van gehad dat het ook niet in tijd te vangen lijkt. Je kan voor een reiki-cursus tegenwoordig zelfs op internet terecht. De manier waarop jullie het aanpakken vind ik een veel beter idee. De yoga was ontzettend fijn, zorgde voor de juiste concentratie en werd deel van de reikioefeningen. Het eten was goddelijk en de ruimte was sereen. Op een zeker moment in het weekend viel me ineens op dat jullie met zó veel liefde te werk gingen dat me dat ontroerde. Toen bedacht ik me ineens dat ik mezelf deze cursus had gegeven, om ook weer met jullie woorden te spreken. Ik kon me niet herinneren wanneer ik mezelf voor het laatst iets had gegeven zonder daar direct iets van mezelf van terug te verwachten of iets dwingend mee te willen. Wat een zegen dat ik het dit keer anders heb gedaan. Duizendmaal dank aan jullie twee en ik kijk uit naar de “terugkomdag”.
— Merel (33) - Amsterdam