EFT coaching

Je wilt al heel lang stoppen met roken, drinken, teveel eten. Toch lukt het maar niet. Die bovenmatige angst voor spinnen, onweer of vliegen word je ook maar niet de baas. En waarom wil je zoveel maar komt er niks uit je handen? Allemaal problemen die even herkenbaar als voor het rationele oog onbegrijpelijk zijn. De oplossing ligt dan ook vaak niet in de logica, maar in het emotionele brein.

EFT staat voor Emotional Freedom Technique. Tijdens een EFT sessie onderzoeken we eerst de onderliggende oorzaken van het probleem. Deze hebben hun oorsprong in het verleden en vormen vaak onbewuste triggers voor het huidige, problematische, gedrag.

In het tweede deel van de behandeling koppelen we deze herinneringen, gebeurtenissen en patronen los van de emotie door te kloppen op de energiebanen (meridianen) in het lichaam. Waar energie gewend was te blokkeren stroomt het nu door. Met deze eenvoudige methode resetten we als het ware een aantal neuro routes in de hersenen. Gevolg is dat je eindelijk weer vanuit rationeel perspectief kunt handelen en weer grip krijgt op je handelingen.

EFT afspraak maken
Een sessie duurt 90 minuten. Soms is één afspraak voldoende, in overleg volgen soms nog een paar afspraken. Voor meer info of een afspraak mail je naar lotje@lotoflife.nl.

€ 80 per sessie

“Ik had destijds veel dingen in mijn leven spelen die stress veroorzaakte. Uiteindelijke herkende ik mijzelf niet meer, maar het was teveel om duidelijk zicht te krijgen op wat er nu eigenlijk aan de hand was. Ik kwam een oproep voor EFT tegen en besloot het te proberen. Ik maakte een afspraak met Lotje waar ze eerst uit zou leggen wat EFT inhield en waar je het op kon toepassen. Daarna heb je een gesprek waar Lotje veel luistert, opschrijft en doorvraagt. Uiteindelijk kijk je samen naar onderwerpen waar je de EFT op kunt toepassen en ga je aan de slag. Lotje was voor mij een hele fijne en warme coach! Ze is iemand die oprecht geïnteresseerd in je is, je goed op je gemak weet te stellen en op de juiste manier weet door te vragen naar dingen die spelen. Ik was verrast over hoe breed je EFT kon toepassen en op welke manier het voor mij heeft gewerkt. Ook het feit dat je er de tijd voor neemt om er mee te oefenen, en hoe snel je het resultaat ervaart, was voor mij een motivatie om ermee door te gaan. Je krijgt meer inzicht over je gevoelens en wat er speelt in je leven en hiermee ga je aan de slag. Hierdoor heb je het idee dat je eindelijk op een effectieve manier met je “bagage” aan de slag gaat.”
— Nicolien E. - Amsterdam
“Graag laat ik nog iets van mij horen n.a.v. mijn Lighthouse weekend (20-22 juni). Ben erg bij dat ik dat weekend meemaakte: heb er veel positiefs uitgehaald. Jou wil ik nogmaals extra bedanken voor wat je voor mij deed, met name de coaching. Dat is mij heel dierbaar. Oefen thuis regelmatig met je werkwijze en heb er baat bij. Ben relaxter geworden op het werk. De pijn/hinder in de leverstreek is duidelijk minder. O ja, heb het verslag van je India-reis met veel genoegen gelezen. Geweldig wat je daar meemaakte en ontzettend mooi verwoord!! Zo creatief, speels. Alle goeds gewenst op je levenspad. Dat je nog veel mensen gelukig mag maken…”
— Jan W. Helmond