Yoga Road Trip Marokko

Ruige landschappen, sprookjesachtige kashba’s, droge woestijnen en vruchtbare oases; kleurrijk Marokko is een land van uitersten waar wij maar niet op uitgekeken raken. Al vele jaren reizen we door dit magische stukje Afrika en doen dat het liefst per 4x4! Ga je mee? We nemen je graag mee voor een onvergetelijke road trip waarbij we het indrukwekkende Atlasgebergte en de Draa vallei zullen doorkruisen. Yoga op de mooiste plekjes zorgt voor een nog krachtiger beleving van ieder moment. Deze reis zal je altijd bijblijven!

Een reis die je tenminste één keer in je leven moet maken. Ronald en Lotje vormen een bijzondere combi met hun lokale partners en samen creëren ze een unieke en complete ervaring!
— Ilse
4x4 yoga
marokko vrouwen
ILSE
brommer
woestijn walk
tulband
lotjedeur
tenten woestijn
sterren

Programma
We ontvangen je op de aankomstdag in Marrakech. Van daaruit trekken we de hoge Atlas in om via de bergpasroute, met waanzinnig uitzicht op de Anti-Atlas, uit te komen in Taliouine. Deze plek staat bekend om de saffraan; we verblijven hier in een prachtige kashba. Vanuit hier zetten we koers naar de woestijn en verbinden we steeds meer met rust, stilte en bezinning terwijl we ons door het uitgestrekte zandlandschap en de oneindige sterrenhemel laten betoveren. Wat volgt is de groene, vruchtbare Dräa Vallei; een letterlijke oase die voedt en verfrist! De karavaan trekt verder en zal het filmische Ait Ben Haddou aandoen. We sluiten de rondrit af met een mountainbike tour door de wonderschone Asif Tamraght kloof om uiteindelijk weer in bruisend Marrakech terug te komen.


Yogalessen
Yoga helpt je te verbinden met jezelf in het moment. Dus terwijl je je lichaam verzorgt, geest tot rust brengt en ademhaling verbetert neem je de plek als geheel veel intenser en beter waar. De ultieme manier om jouw reis nog vollediger mee te maken! De yogalessen vinden plaats op de meest uiteenlopende en prachtige plekken, veelal buiten in de natuur. Ze worden gegeven door Lotje Dekker. Zij heeft vele jaren ervaring met het geven van yoga en meditatie en met het organiseren en begeleiden van reizen. De lessen zijn geschikt voor iedereen en zullen aangepast worden aan de plek, de groep en de behoefte. Lotje is thuis in verschillende yogastijlen als Hatha, Flow en Yin yoga.

lotje yoga gids
ron yoga gids
gids thee woestijn

Maaltijden
Deze trip genieten we van de rijke Marokkaanse keuken; met veel fruit, groente en voor wie wil ook met vlees. Het ontbijt is altijd een feest in Marokko maar ook de overige maaltijden kun je rekenen op grote rijkdom, vaak verpakt in de bekende tajine!

otnbijt

Prijzen
In elke week is plek voor maximaal 16 deelnemers. Je verblijft doorgaans in een gedeelde kamer met een andere deelnemer van gelijke sekse. We vinden het leuk om variatie te bieden in het type slaapverblijf maar kiezen altijd voor een bijzondere locatie met comfortabele standaard. De kosten voor deelname aan deze reis bedragen € 1495 per persoon.

Dit is inclusief
11 overnachtingen op verschillende bijzondere locaties, op basis van een gedeelde kamer
Dagelijks ontbijt, lunch en diner
Alle niet-alcoholische drankjes
Alle transfers en vervoer ter plekke gedurende het programma
Dagelijks twee yogalessen met uitzondering van de aankomst- en vertrekdag
Alle kosten voor de programma onderdelen zoals entreegelden, gids etc.

En exclusief
Retourvlucht
Verzekeringen

Boek vóór 1 augustus 2019 en ontvang 75 euro vroegboekkorting!

Vlucht
Er zijn verschillende maatschappijen waarmee je kunt vliegen op Marrakech. Zorg dat je op de aankomstdag vóór 15 uur arriveert en op de vertrekdag niet eerder dan 11 uur vliegt. Wij halen je op van de luchthaven en brengen je ook weer terug. Neem gerust contact op met ons voor hulp bij het kiezen en/of boeken van je vlucht.

gidsen


Data

13-24 november 2019
3-14 november 2020

touareg