Yoga & Reiki Italië

Twee keer per jaar verzorgen Lotje en Neel een magische Yoga & Reiki Week in de Piemonte, Italië. Een week voor jezelf waarin het werken met en ervaren van levensenergie centraal staat. Als ervaren Reiki Masters delen we graag onze kennis en kunde met jou. Door middel van krachtige yogalessen en workshops, rust, zijn, natuur, massage, Reiki, vegetarisch eten, prachtige wandelingen en een inspirerend huis verbinden we met al wat ons welzijn wil voeden, verblijden, ondersteunen. Daardoor ga je opgeladen en geïnspireerd naar huis én neem je voldoende oefening met je mee om jezelf op die manier te blijven verzorgen! Ga je mee?

Deelnemers ontvangen een Reiki sessie met Lotje of Neel van 90 minuten - waarde € 80 - cadeau!


Data
20 - 26 oktober 2019 - Yoga & Reiki Verdiepingsweek Italië
18 - 24 oktober 2020 - Yoga & Reiki Verdiepingsweek Italië

NIEUW! 31 mei - 6 juni 2020 - Reiki I & II Opleidingsweek Italië
Vanaf volgend jaar geven we de mogelijkheid om de gecombineerde Reiki I & II opleiding te volgen gedurende een verzorgde week in Italië. Inschrijven kan, wat meer info aanvragen ook; via lotje@lotoflife.nl

yoga shala
Yoga buiten
water
bos
Wat een lieverds zijn jullie! Ik heb zo van jullie genoten en heel veel geleerd. Zo zorgzaam, attent, met een luisterend oor en toch duidelijk over wat ons wel en niet te doen stond, zonder dwingend te zijn. Heel mooi om te zien hoe jullie deze week begeleid hebben en aandacht hadden voor de verschillende persoonlijkheden. Bovendien heel deskundig als yogadocenten en reikimasters. TOPPERS!!!
— Cilia

Wanneer?
We ontvangen je op zondagmiddag en starten om 15:00 uur met het programma. We zwaaien je uit op zaterdagochtend om 11:00 uur.

Waar?
Villa Vignotti in Mombarcaro, Piemonte. Een prachtig huis met sfeervolle, luxe kamers, zicht op de Alpen en veel eigen grond. Op het land staan fruitbomen, wijngaarden en er is een moestuin. Bij het huis is een yoga shala en een zoutwater zwembad.

Wat kan ik verwachten?
Deze week is geschikt voor iedereen die verder wil leren verbinden met de kracht van levensenergie. Verbonden zijn we al... want we leven! Maar in dit programma ga je ervaren op welke manier energiewerk, in de vorm van onder meer yoga, Reiki, massage en meditatie, kunnen zorgen voor meer vitaliteit, balans en liefde in je dagelijks leven. In een toegankelijke, heldere en toepasbare stijl geven we je les waarbij er alle ruimte is om te integreren wat bij jou past.

yoga waterval

Het programma is opgebouwd rondom de vijf elementen. Globaal ziet het er als volgt uit:
Zondag: Aarde Dag van aankomst met opening, yoga, inzichtmeditatie en ’s avonds een wandeling.
Maandag: Aarde Een rustige dag met tijd om aan te komen en te genieten van het huis en omliggende natuur. In de ochtend een yogasessie en na de lunch een wandeling vanuit huis in stilte met aansluitend een lezing. De rest van de middag vrije tijd en in de avond een yogales met geurmeditatie.
Dinsdag: Water In de ochtend een flowie yogales. Na het ontbijt vertrekken we voor een dag bij de rivier met onder meer een workshop en lunch uit de natuur. Terug thuis een proefmeditatie en mini massage workshop.
Woensdag: Vuur Samen ervaren we de zonsopkomst op een mooie plek buiten met aansluitend een pittige yogales. In de middag proeven we passie van locale boeren met daarna een workshop in het teken van creatie. In de avond een yogales bij zonsondergang.
Donderdag: Lucht Een yogales buiten in het teken van vitaliteit en adem. Verder deze dag veel vrije tijd met de mogelijkheid tot het ontvangen van een individuele Reiki sessie. Voor de middagworkshop kiezen we een weidse plek om lucht te geven en losser te laten.
Vrijdag: Ruimte Een yogales in het teken van vertrouwen. In de middag ruimte om op verschillende locaties te gaan werken en leren. Terug thuis een yin yoga les met Reiki.
Zaterdag: Aarde Dag van vertrek met in de ochtend een yogales en afrondende sessie. Na het ontbijt nemen we afscheid van elkaar.

We bieden voor iedereen gepaste en opbouwende lessen en workshops.

poppy

Te denken valt aan de onderwerpen:

 • Mannelijke en vrouwelijke energie

 • Flow in communicatie

 • Energie waarnemen in de natuur - bodem, bomen, bloemen

 • De aarde helen

 • Pendelen

 • Gronden

 • De toekomst aantrekken

 • Reiki voor dieren

 • Levensenergie in voeding

 • Reiki beoefening op zelf en anderen

 • Energie in huis

 • Elementenleer


Maaltijden
Drie keer per dag bereiden we met veel liefde en aandacht de maaltijden voor onze deelnemers. Deze zijn geheel vegetarisch en met verse, voedzame producten.

Als kokend persoon heb ik nog nooit meegemaakt dat ik zo consequent in de watten ben gelegd.
Echt heerlijk eten, mooie presentatie en altijd genoeg.
Ook heel fijn dat er voor tussendoor altijd wel iets op tafel stond.
Ik geef echt een dikke 10 voor het eten.
— Carolien
levenskracht
vega eten

Kamers en prijzen
In elke week is plek voor maximaal 8 deelnemers. De kamers zijn allemaal voorzien van luxe bedden en een eigen badkamer met toilet. Je kunt er alleen verblijven, met zijn tweeën of eventueel met zijn drieën. Er zijn verschillende prijzen, afhankelijk van je keuze:

 • Kamer voor jezelf met tweepersoonsbed: € 1295

 • Kamer delen met keus voor het delen van een tweepersoonsbed: € 895 pp

 • Kamer delen met keus voor los tweepersoonsbed voor jezelf: € 995 pp

 • Kamer delen met keus voor een los eenpersoonsbed € 895 pp

Je kunt kiezen uit een kamer voor jezelf (€1295), een gedeelde kamer waarbij je samen een tweepersoonsbed deelt (€895 p.p.), óf een gedeelde kamer waarin je ófwel alleen slaapt in het tweepersoonsbed (€995) óf slaapt in het single bed op die kamer (€895).Wanneer je je alleen inschrijft en een kamer deelt zorgen we altijd voor iemand van gelijke sekse. Bekijk hier afbeeldingen van de kamers.  

patio
villa vignotti
villa vignotti
appels

Verder inclusief
Al het fijns in deze week zoals dagelijkse yogalessen, aanvullende workshops en vegetarische maaltijden (ontbijt, lunch, diner).

En exclusief
Vliegticket, reis en –annuleringsverzekering, transfer en eventuele aanvullende behandelingen.

Vervoer
Je kunt vliegen op de luchthavens van Genua, Turijn, Milaan en Nice waarbij Genua de kortste route is. Je vlucht duurt in dat geval nog geen twee uur en je rijdt vanaf daar in een uur naar het huis. In Italië kun je voor goede prijzen een auto huren. Natuurlijk kun je ook met eigen auto vanuit Nederland komen rijden. Afhankelijk van je vertreklocatie en eventuele pauzes rijd je in 10-15 uur naar Villa Vignotti. Ter alternatief bieden we een transferpakket aan. Wij regelen dan je vervoer van en naar het vliegveld en daarbij ben je dan ook voorzien in het vervoer naar de door ons georganiseerde uitstapjes. Je bent dan wel gebonden aan door ons geadviseerde vluchten voor de betreffende week. Kosten voor een transferpakket zijn afhankelijk van het aantal personen dat hier gebruik van maakt. Informeer gerust!