Reviews

Yoga & Zee Reviews

kata

Lieve Lotje en Suus,
Dank voor weer een heerlijke week! Nu geen yoga van Suus, maar van Lotje. En dan ook nog de draak er in vliegen 😊. Ik heb een superweek gehad met heerlijke yogalessen op een mooie plekken. Plus een fijne massage. Top! Thanks voor al het werk dat jullie erin hebben gestoken!
X Katja


gwennyn

Lieve Lotje en Suus,
Fijn dat ik zo last minute nog mee kon. Geen seconde spijt van gehad. Zoveel mooie plekjes kunnen ontdekken, zowel buiten als in mezelf. Fijne lessen, je heerlijke rustige stem en fantastische massages eindelijk weer wat uit m’n hoofd en in m’n lijf gekregen. Een waar cadeau. Bedankt voor alles!
Lfs Gwennyn


bo

Lotje en Suus,
Wat jullie deze week voor mij deden is moeilijk bondig te omschrijven. De plekjes buiten en binnen mezelf, de mantra ‘met lol hou je het vol’, de warme lach, ontspannende massage, mooie ontmoeting met Reiki. Ik zal nog wel veel aan jullie terugdenken. Duizend keer dankje! Ik leerde 30 jaar lang hoe ik moet zorgen voor anderen, deze week met jou en Lotje leerde ik eindelijk zorgen voor mezelf!
Dank jullie wel! Bo


yvonne

Lieve Lotje en Suus,
Dankjewel voor de heerlijke yogaweek met alle vrijheid voor eigen invulling en de ruimte om het op mijn manier te doen. We hebben prachtige inspirerende plekjes gezien en zijn weer een ervaring rijker.
Liefs Yvonne


stefanie

Lieve Lotje en Suus,
Wat een heerlijke week, helemaal tot rust ga ik terug naar huis. Wat een warm personen zijn jullie, met positieve energie, een glimlach, heerlijk. De fantastische yogaplekjes, wow. Zal dit echt nooit vergeten. Zo blij, zo dankbaar voor alles. Jullie gekke taaltje neem ik ook wel mee. Ik kom zeker nog terug naar jullie fantastische yogaweken. Super bedankt voor ALLES.
♥Stefanie♥


sietske

Lieve Lotje en Suus,
Deze week was veel meer dan waar ik op had gehoopt. Het was heerlijk. Ik begrijp waarom je al meer dan 20 jaar op deze prachtige plek komt. De yogalessen waren geweldig. Ik heb eindelijk een brug gedaan, met Lotje’s hulp. Alles klopte deze week en ik kom graag terug voor nog een weekje. Misschien wel in Italie. Dank voor alles en tot ziens.
Sietske


helen

Jullie stijl en aanpak past helemaal bij mij. Wat zijn jullie een heerlijk mensen, wat was het een heerlijke week. Ik kijk nu al uit naar de volgende keer dat ik weer mee ga, en dan wel lekker een wijntje kan drinken :-)
XX Helen


lieselot

Lieve Lotje en Suus,
Yoga op Poros met Suus en Lotje is echt een cadeau! Heerlijk warme mensen, yoga op betoverende plekjes, zoveel wijsheid en telkens als ik dacht dat ik helemaal geen plaats meer had, zag Lotje toch weer een gaatje, om ruimte te maken in mijn lijfje. Ik neem alles mee naar mijn eigen matje in Belgie, voor wat ‘napret’ :-). En wat ik zeker onthou: ‘Bikkels’ :-) Ik heb een zalige en inspirerende reis achter de rug! Tot in Italië!
Heel veel liefs xxLieselot


ida

Suus: stabiel, in het moment, uitdaging, inspirerend, enthousiast, delend, lief, empatisch. Lotje: positief, dansend, blij, sprankelend, zacht, spontaan, geweldige massage, lief, jezelf in fijne yogalessen. Fijn dat je dit alles inbracht. Heel veel dank voor weer een mooie week. Wie weet…tot…
Liefs Ida


ella

Lieve Lotje en Suus
Een heerlijke week met jullie. Wat een sprankelende energie en fijne uitstraling. Op en top motivators en organisatoren. Subtiel en steunend. Dank voor jullie fijne aanbod, de fijne yogalessen, de heldere uitleg en verbale en lijfelijke ondersteuning daarbij. Dank voor jullie aanwezig zijn en inspiratie! Ik heb genoten!
Liefs Ella