Basecamp

Bijzondere plekken in de natuur waar vrije geesten en digital nomads tijdelijk hun woon-werk- en speelverblijf naartoe kunnen verplaatsen. Zodat je na een yogales in de boomgaard kunt werken aan je boek. Of je vast kunt bijten in een opdracht terwijl je in je pauze op je racefiets door de bergen rijdt. Wij voorzien je vooral van de basics. Een goed bed, goed eten en goed internet. Zodat je naast focus voor je werk ook de bijzondere omgeving in je op kunt nemen, minder keuzestress ervaart en dichter bij jezelf verblijft. In huis creëren we samen een fijne sfeer. Een brandende haard, verse pasta aan het eind van je werkdag, een warm bad met lavendel uit de tuin. Een optimale omgeving om geïnspireerd productief te zijn!

Welkom in Basecamp Villa Vignotti in Piemonte, Italië

In Piemonte, in Noord-West Italië, ontvangen we je graag verschillende weken per jaar op deze bijzondere werkplek. Villa Vignotti ligt op veel eigen grond en kijkt uit op de Italiaanse Alpen. Er zijn vijf slaapkamers met luxe bedden en eigen badkamers met toilet. De grote keuken is het levendige hart van het huis terwijl je je in de huiskamer juist kunt terugtrekken om met een boek bij de open haard te zitten. Om je heen veel bijzondere kunst, boeken en muziek. Verder een aparte ruimte met pooltafel, een bioscoopkamer en een patio. De dagelijkse yogalessen vormen een vast onderdeel van de dag maar deze volg je naar wens. We zoeken daarvoor de prachtige yogaruimte op óf vinden bij gunstig weer een plek in de natuur! 

Klinkt dat goed?

Er is nog verschillende weken plek in zowel Villa Vignotti als Casa Lupo

Je verblijft in één van de vijf kamers of twee studio’s welke je eventueel kunt delen met iemand als je samen wilt komen. Iedere ochtend kun je yogales volgen en als je wilt kun je dit uitbreiden met een tweede, later op de dag. Per nacht betaal je per persoon € 75 en voor een week € 500. Verder kun je gebruik maken van het ontbijt en het diner, samen voor € 12,50 per persoon, per dag. Aanvullende yogalessen, massages, Reiki of coaching sessies kun je vooraf of ter plekke bijboeken. We organiseren wekelijks activiteiten; gaan de natuur in met een expert, doen kook workshops en bezoeken wijnboeren!

Speciale dieetwensen, vragen over de omgeving, een tripje wat je wilt maken? Wij zijn er en denken graag met je mee. 

Stuur een email naar Lotje via lotje@lotoflife.nl of app haar via 0623852429 om de beschikbaarheid te checken en/of jouw wensen te bespreken.

Screen Shot 2018-08-08 at 08.07.12.png
 

November 2008. Samen met een stapel studieboeken liggen we op het strand van Barcelona te werken aan onze afstudeerscripties. Onze Amsterdamse studentenkamers onderverhuurd om een tijdje in deze gave stad te wonen. Wat waren we enthousiast over onze slimme move. We hadden tenslotte letterlijk voor hetzelfde geld in herfstig Nederland kunnen zitten.

Terugkijkend is daar en op dat moment een eerste zaadje voor het Basecamp concept geplant en heeft vervolgens de tijd in ons voordeel gewerkt. Want wat we zien is dat we inmiddels met heel veel mensen meer behoefte hebben aan natuur, aan vrijheid en aan het volgen van ons hart? Als nooit tevoren zijn we eigen baas. Over werk, richting en ons pad nemen we regie. We nemen ontslag, beginnen voor onszelf, gaan reizen of in de leer bij andere culturen. We willen creatief zijn, hout hakken, bomen planten en cake bakken. We voelen dat het de tijd is om beter voor onszelf en onze omgeving te zorgen en wachten niet langer tot de overheid met een oplossing komt. Een bruisend tijdperk met veel creativiteit en energie waar wij ons helemaal in thuis voelen. Om onszelf en anderen te faciliteren in nieuwertijdse behoeften is er nu Lot of Life Basecamp.