Casa del Lupo Crowdfunding

Na een lange aanloop met veel voorbereiding en vooronderzoek zijn we in 2017 naar Piemonte, Italië vertrokken. Daar gingen 10 jaren van veelvuldig bezoek aan deze streek aan vooraf; alsmede een heel speciale ontmoeting in 2014. In die winter kwam Ronald met twee vrienden vast te zitten in de sneeuw en bracht het toeval, het lot of een prachtig voorbeeld van serendipiteit hen onder de pannen van een behulpzame en bijzondere Engelsman. Deze David Odd, zelf een cinematograaf in de herfst van zijn carriere, legde juist de laatste hand aan zijn prachtige Villa Vignotti. De mannen waren zo goed als de eersten om er te verblijven. Later kwamen Ronald en Lotje er samen terug en na een jaar van goed contact belde hij ons op. Zoals zo vaak had hij ‘a brilliant idea’. In de praktijk bleek David heel veel en vaak alleen in de villa te verblijven. Inmiddels was er een klein huisje op zijn landgoed bijgekomen. En nu zocht hij eigenlijk een jong stel, met veel energie en zin om van het grote huis een rendabele business te maken. ‘Do you think anyone would be interested in such a thing?’ We keken elkaar aan en dachten dat het een grap was. Zelf waren we al een paar jaar bezig met het specificeren van ons buitenland avontuur; de wens om op een bijzondere locatie in de natuur onze bedrijven voort te zetten en te gaan wonen. Niet veel later zijn we gestart. Eerst vanuit Nederland met veel op en neer reizen. Maar sinds de zomer van 2017, met inmiddels een tweede kind in aantocht, begon de overstap. Sinds het begin hebben we inmiddels mogen neerzetten en voorbereiden:

In bocca al lupo
— Italianen gebruiken deze uitspraak wanneer ze je veel succes willen wensen met een onderneming. Letterlijk: in de mond van de wolf.

Vanaf de zomer van 2017
juli en augustus: 5 weken zomervakantie gasten
september: 1 week Yogavakantie
december: 1 week Yoga & Wintersport

2018
januari en maart: 3 weken Yoga & Wintersport
julie, augustus en september: 10 weken zomervakantie gasten
oktober: 1 week Yoga & Reiki
oktober en november: 3 weken Basecamp

2019
januari, februari, maart en april: 4 weken Yoga & Wintersport
april en november: 2 weken Yogavakantie
juni: 1 week Yoga & Fietsen
juni en oktober: 2 weken Yoga & Reiki
juni, juli, augustus en september: 12 weken zomervakantie gasten

Daarnaast voerden we nog verschillende mooie opdrachten elders uit:

Mobiele Pizzatruck klussen in Nederland
Yogavakanties naar Poros (Griekenland)
Business journeys naar Spanje en Marokko
Reiki opleidingen in Nederland

En genoten we ondertussen volop van:

  • De geboorte van onze tweede zoon, Pasha, in Mondovi, Italië

  • Meysam die hier naar de voorschool gaat en nu al beter Italiaans spreekt dan wij, mocht optreden in de kerstuitvoering van het dorp en bekend staat als de jongen met het haar zo blond als een banaan.

  • De natuur met ‘s zomers de rivier, watervallen en oneindig veel groen en ’s winters de Alpen met waanzinnige wintersport mogelijkheden

  • Het heerlijke eten, de vriendelijke mensen, de gepassioneerde wijnboeren en kaasmakers

  • En bovenal van het plattelandsleven!

Welnu… wij hebben besloten om het leven hier nog meer aan te gaan en willen graag een eigen plek voor ons gezin. Vanuit ons groeiende bedrijf doen we er daarnaast goed aan te investeren in een locatie die als uitbreiding kan dienen voor alles wat nu al plaatsvindt in Villa Vignotti. Met nog een aantal kamers, eigen land en een yogaruimte. Deze plek hebben we na heel lang zoeken en heel veel bezichtigingen gevonden. Casa del Lupo, het Wolvenhuis, heeft ons in haar greep; het is perfect! En we zijn heel dichtbij om het mogelijk te maken. 

Onze vraag; wil jij ons helpen met het laatste stukje?

Hoe zit het? Jammer genoeg kunnen we als zelfstandigen zowel in Italië als in Nederland niet opnieuw een hypotheek krijgen om het laatste stukje financiering rond te krijgen. We zijn daarom aangewezen op een creatieve oplossing! We verkopen daarom deze maand speciale pakketjes waarmee je jouw ervaring in het Wolvenhuis voorfinanciert. Je koopt het pakketje nu; en later dit jaar of ergens in de komende drie jaren verzilver je jouw aankoop met een verzorgd bezoek, programma en/of verblijf bij ons!

 
Screenshot 2019-01-31 at 12.58.49.png
 

Meer over het huis
Casa del Lupo bevindt zich op 12 minuten rijden van Villa Vignotti en hoort bij het dorp Niella Belbo. Het bestaat uit twee gebouwen en is gelegen op 2 hectare grond met fruitbomen, notenbomen, een moestuin, bos en een klein riviertje. Eén van de twee gebouwen is geheel modern gerenoveerd maar met behoud van de oorspronkelijke elementen. Het heeft twee ruime slaapkamers met prachtig uitzicht vanuit de vele ramen. Er is een bijzonder sfeervolle leefruimte met keuken en zitgedeelte onder de authentieke bogen. Vanuit deze ruimte loop je de tuin in of het benedenterras op. Op de eerste verdieping wordt dit deel via een groot, houten terras met buitendouche en zitje, verbonden met het andere deel waarin zich twee heerlijke studio’s bevinden. Deze zijn elk geschikt voor twee tot drie personen en hebben eveneens het waanzinnige uitzicht op het groen. Het andere gebouw heeft een nieuw dak maar zal in de latere toekomst verder gerenoveerd moeten worden zodat het ook in gebruik genomen kan worden voor commerciële doeleinden. 

 
 
BRONZE-WOLF.jpg

Lupo di bronzo - 1000 euro

Deelname aan een Lot of Life Yogavakantie in Villa Vignotti. In 2019 is er keuze uit 21-27 april en 3-9 november. Inclusief 6 overnachtingen op gedeelde, luxe kamer met eigen badkamer en toilet, 10 yogalessen, yoga techniekles, begeleide dag naar de Alpen met lunch op locatie, tour langs lokale boeren en de markt, mindfulness sessie, ontbijt, diner, uit eten, persoonlijke aandacht en luxe verzorging!

OF

Eén week gebruik van de twee studio’s in Casa del Lupo in het laagseizoen. Creëer met je gezin, familie of vrienden je eigen programma of laat je door ons adviseren!

 
SILVER-WOLF.jpg

Lupo d’argento - 2500 euro

Eén week gebruik van de twee studio’s in Casa del Lupo inclusief programma. Gaat je interesse uit naar buitensport, culinair, ontspanning, natuur of cultuur? Op basis van jouw input ontwikkelen wij een programma op maat!

OF

Eén week gebruik van Casa del Lupo in zijn geheel. Kom met een groep tot 10 personen. Trek je eigen vakantieplan of laat je door ons adviseren!

 
.jpg

Lupo d’oro - 5000 euro

Eén week gebruik van Casa del Lupo. Met een gezelschap van jouw keuze neem je deel aan een geheel verzorgd programma op maat!