Reiki I

Anders dan sommige mensen denken is het werken met energie niet paranormaal. Iedereen heeft toegang tot de universele energie, anders zou je niet leven! We zijn alleen vergeten hoe we het gericht kunnen inzetten ten behoeve van ons welzijn. Zonde dus! Tijdens de Reiki I cursus leer je gebruik te maken van Reiki en wordt jouw verbinding hersteld door middel van de Reiki initiatie. De nadruk tijdens deze eerste stap is om Reiki te leren gebruiken voor jezelf en je naasten. We besteden aandacht aan zowel theorie als praktijk, chakra leer, meditatie en yoga. De eerste Reiki graad behaal je in een weekend. Het programma loopt van vrijdagavond tot zondag namiddag.

 
Reiki behandeling
Reiki behandeling
 

Waarom kiezen voor deze Reiki opleiding?

  • De Reikischool, onder leiding van Lotje Dekker en Neel Schmidt is een open, toegankelijke en liefdevolle plek waar eenieder welkom is om te leren en te ontdekken. Lotje en Neel zijn beide ervaren en toegewijde Reiki & Yoga docenten. Samen verzorgen ze een rijke cursus op verschillende fijne, serene plaatsen in binnen- en buitenland.

  • Naast de lessen in Reiki neem je deel aan vier yogalessen en meditaties die gekoppeld zijn aan de Reiki lessen. Dit werkt versterkend op de volledige ervaring.

  • De begeleiding op je Reiki pad houdt niet op na je cursus deelname. Naast de weekend cursus organiseren we regelmatig Reiki Middagen, themalessen en Reiki reizen voor onze studenten.

Weekend data
30 augustus - 1 september 2019
10 - 12 januari 2020
28 - 30 augustus 2020

Tijden
Vrijdag 14:00 - 18:15 uur
Zaterdag 09:00 - 17:00 uur
Zondag 09:00 - 16:30 uur

Kosten
De kosten voor deze weekendcursus bedragen € 290. Dat is inclusief cursusmateriaal, ondersteunende yogalessen en heerlijke vegetarische snacks en lunches op de zaterdag en zondag.

Voel je vrij om even te bellen via 0623852429 wanneer je vragen hebt over tijden, beschikbaarheid of twijfels op welk vlak dan ook; we helpen je graag verder!

 
De Reiki opleiding vindt altijd plaats op een fijne, serene plaats

De Reiki opleiding vindt altijd plaats op een fijne, serene plaats

 
“Een bijzonder warm, puur, open en leerzaam weekend. Fijne sfeer, oprechte interesse, goede sfeer onderling, ook met de andere deelnemers, hartverwarmende en leerzame begeleiding door jullie. Echt een cadeautje. Bijzonder om te ervaren dat ‘het’ er al is, de energie, de Reiki-ervaring, dat je het vertrouwen kunt hebben dat het er al is. Je geen ‘kunsten’ hoeft te vertonen om dat te bewijzen.
— Karin (48) - Ede