Reiki II

Nadat je kennis hebt gemaakt met het werken met de Reiki energie kun je ervoor kiezen om een Reiki II cursus te volgen. Voor velen een bijzondere nieuwe stap op het Reiki pad waarin je onder andere:

  • alternatieve handposities en behandeltechnieken leert

  • Reiki op afstand leert geven

  • het gebruik van symbolen en mantra's leert kennen en toepassen

Reiki behandeling
Reiki behandeling

Data
4-6 oktober 2019
6-8 november 2020

Tijden
Vrijdag 14:00 - 18:15 uur
Zaterdag 09:00 - 17:00 uur
Zondag 10:00 - 16:30 uur

Kosten
De kosten voor deze Reiki II cursus bedragen € 290 per persoon. Dit is inclusief alle lessen, initiatie, cursusmateriaal, yogalessen, meditaties, wandeling, een heerlijke en gezonde maaltijd per dag, thee, gezonde snacks en begeleiding door Lotje Dekker en Neel Schmidt van De Reikischool. Vooraf ontvang je uitgebreide informatie over hoe je je optimaal kunt voorbereiden. 

Voel je vrij om even te bellen via 0623852429 wanneer je vragen hebt over tijden, beschikbaarheid of twijfels op welk vlak dan ook; we helpen je graag verder!

De Reiki opleiding vindt altijd plaats in een fijne, serene omgeving

De Reiki opleiding vindt altijd plaats in een fijne, serene omgeving

Waarom kiezen voor deze Reiki opleiding?

  • De Reikischool, onder leiding van Lotje Dekker en Neel Schmidt is een open, toegankelijke en liefdevolle plek waar eenieder welkom is om te leren en te ontdekken. Lotje en Neel zijn beide ervaren en toegewijde Reiki & Yoga docenten. Samen verzorgen ze een rijke cursus op verschillende fijne, serene plaatsen in binnen- en buitenland.

  • Naast de lessen in Reiki neem je deel aan vier yogalessen en meditaties die gekoppeld zijn aan de Reiki lessen. Dit werkt versterkend op de volledige ervaring.

  • De begeleiding op je Reiki pad houdt niet op na je cursus deelname. Naast de weekend cursus organiseren we regelmatig Reiki Middagen, themalessen en Reiki reizen voor onze studenten.

“Mij heeft het ongelofelijk goed gedaan. Momenteel voel ik me geduldiger, sterker, zachter. Vreemd dat het pas 3 weken geleden is. Ik heb inmiddels al op zoveel vrienden en familie geoefend en er zelf ook zoveel profijt van gehad dat het ook niet in tijd te vangen lijkt. Je kan voor een reiki-cursus tegenwoordig zelfs op internet terecht. De manier waarop jullie het aanpakken vind ik een veel beter idee. De yoga was ontzettend fijn, zorgde voor de juiste concentratie en werd deel van de reikioefeningen. Het eten was goddelijk en de ruimte was sereen. Op een zeker moment in het weekend viel me ineens op dat jullie met zó veel liefde te werk gingen dat me dat ontroerde. Toen bedacht ik me ineens dat ik mezelf deze cursus had gegeven, om ook weer met jullie woorden te spreken. Ik kon me niet herinneren wanneer ik mezelf voor het laatst iets had gegeven zonder daar direct iets van mezelf van terug te verwachten of iets dwingend mee te willen. Wat een zegen dat ik het dit keer anders heb gedaan. Duizendmaal dank aan jullie twee en ik kijk uit naar de “terugkomdag”.
— Merel (33) - Amsterdam