Springlevend

Springlevend
Is hét gevoel waar Lot of Life over gaat! De zalige sensatie wanneer je je fit en vitaal voelt, opgeladen door een verdiepende yogales, verzorgd door een verrukkelijke en voedzame maaltijd en aangestoken door het enthousiasme van een gepassioneerde gids in de bergen. En daarom kiezen we ervoor om al dit soort ingrediënten volop in onze programma's te voegen.

Maar springlevend en Lot of Life gaat over zoveel meer dan dat. Het is de rijkdom die ontstaat op het moment dat je naast die zaligheden ook de ruimte en moed voelt om met jezelf het donker in te bewegen. Om ondanks angst voor hoogte voor die bergtop te gaan. Om ondanks je gezin en drukke werk thuis, jezelf toch los te maken van je rollen en te kiezen voor een reis voor jou. Om naast die massage ook eens te gaan voor een Reiki sessie om oud zeer aan te kijken en te helen in jezelf. Want daar beleef je jouw persoonlijke avontuur en overwinning. Je ontdekt dat je donker, uitputtend, pijnlijk, confronterend, oncomfortabel wel degelijk aankunt en je geeft jezelf de gelegenheid versteld te staan van jezelf en de in jou - misschien slapende of onbewuste - kwaliteiten als veerkracht, diepe wijsheid en compassie.

En daarom vervult het me elke keer wanneer we daar gelegenheid voor creëren in onze reizen. Het maakt me met trots en enthousiasme een ware ambassadeur van het licht én het donker. In het toestaan van het geheel komt een ervaring, les of reis tot leven, letterlijk! En dat zal me geloof ik nooit kunnen vervelen.

Springlevend