Reiki betekent zoveel als universele energie. De Japanse ki is dezelfde energie als de Chinese chi en de Indiase prana waar je misschien wel eens van hoort. Reiki kun je zien als een methode om jezelf of anderen met behulp van deze energie te behandelen. Anders dan bijvoorbeeld een massage werk je niet direct op de spieren maar op het energiesysteem in het lichaam. De uitwerking is echter, net als bij een massage, veelomvattender. Reiki beïnvloedt fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel.

Reiki sessie

Tijdens een Reiki sessie laten we de energie voor je werken, wat betekent dat we vooraf niet weten wat zich zal aandienen. De energie heeft haar eigen wijsheid en weet de weg, de behandelaar geeft deze enkel door. Een sessie helpt ten alle tijden het zelfherstellende vermogen om de energiehuishouding in balans te brengen. Zo kan de levensenergie weer vrij stromen. Het is goed mogelijk dat we daarbij stuiten op, soms pijnlijke, blokkades welke we samen onderzoeken en helpen oplossen. Dat geeft naast een ontspannen, opgeruimd en opgeladen gevoel vaak ook veel inzicht in het persoonlijke pad. 

Voor een sessie nemen we 90 minuten de tijd. De kosten bedragen € 80 per keer. De komende tijd werken we voornamelijk op onze locatie in Italië, daar ontvang ik je heel graag. Bijvoorbeeld tijdens de Yoga & Reiki week van 21-27 oktober 2018. De volgende periodes kun je terecht voor een sessie in Nederland.

28 september - 7 oktober 2018
16 - 25 november 2018

As ancient as the Universe and as fresh as today, Reiki is itself
— Unknown